ЗА НАС

Горди сме, че сме семеен бизнес.

В поколенията имаме повече от 30 години натрупан опит в обработката на стомана. Когато поръчвате продукти при нас, Вие ще окриете истински партньор, който произвежда качествени продукти на справедлива цена.

Независимо дали искате да обзаведете Вашия дом, хотел или ресторант, модерен офис или семинарна зала, ние можем да ви предложим решение на Вашите нужди.

НАШАТА МИСИЯ

Нашата МИСИЯ е да създаваме и доставяме висококачествени продукти на справедлива цена. Нашата производствена база се намира в центъра на България в гр. Габрово. Можем да гарантираме бърза логистика до всяка точка на България.

ДИЗАЙН

Нашите инженери и дизайнери използват последни модели CAD ситеми за моделиране на нашите продукти. Ние във фирма Магнито внимателно проверяваме всеки модел преди да преминем към процес на производство. Ние сме в непосредтсвена връзка с нашите клиенти и имаме обратна връзка за техните нужди и за потребностите на пазара. Нашите иновации са винаги реални решения за нуждите на мебелната индустрия. Ние имаме възможност да моделираме и произведем желаните продукти за нашите клиенти.

ПРОИЗВОДСТВО

След процеса на разработване на продуктите, в нашето производство разполагаме с модерен тръбен лазер и лазер за листови стомана. Така можем да гарантираме, че всички детайли са прецизно отрязани преди процеса на сгобяване. Следва процес на заваряване на детайлите,  почистване на заварките и подготовка за прахово боядисване.

ПРАХОВО БОЯДИСВАНЕ

В нашата линия за прахово боядисване използваме оборудване на фирма Gema Switzerland GmbH, която е водещ доставчик на техника за прахово боядисване в световен мащаб. Така ние можем да гарантираме за високото качество на нашите продукти.

Scroll to Top